Nova linija Franca proizvoda
Svježe pakovano meso

Od skoro se u maloprodajnim objektima  Franca može pronaći meso pakovano u namjenskijm posudama, koje su zatvorene sa providnom folijom, deklarisane i uredno složene u rashladnim vitrinama. Radi se o “MAP” pakovanju ili pakovanju u modifikovanoj atmosferi.

Pileće meso je najčešći izbor mesa pri kupovini, zbog svoje dostupnosti, brzog i lakog spremanja.  Vrhunski kvalitet nam je imperativ , a svježina neophodnost koju postižemo  pakovanjima pilećeg mesa u modifikovanoj atmosferi.

Najvažniji benefit koji donosi pakovano meso je duža održivost. Piletina je svježa i zadržava sva kvalitativna svojstva. Moderni potrošači teže da u svakom trenutku imaju najsvježiju hranu, i upravo će ovo olakšati potrošačima da izaberu  pakovanje omiljene piletine. 

baner pilece meso

 

Prednost pakovanih proizvoda je i bolja higijena čuvanja, koja se postiže minimalnim kontaktom sa samim mesom. Mi, u našoj mesnoj industriji praktikujemo  da meso prođe što manje ruku do samog plasmana na tržište.

Osim svježine, održivosti i bolje higijene, prednost pakovanog mesa je i ušteda vremena pri kupovini. Ne morate više da čekate u redovima  kako biste kupili meso, jednostavno uzmite parče koje je već zapakovano. Ovako upakovani proizvodi zadovoljavaju sve standarde .

 

baner junece meso

 

Pakovanje u modifikovanoj atmosferi je poseban tretman kojim se ne mijenjaju fizička i hemijska svojstva  mesa. Čitav proces se odvija tako što dolazi do zamjene atmosferskog vazduha koji se nalazi unutar  pakovanja sa smješom gasova, rezultat je poboljšan izgled proizvoda koji je skroz bezbjedan za upotrebu. 

baner sv. meso

 

Ukoliko do sada niste bili u prilici da probate Franca pakovano meso, preporučujemo vam da  ga probate već danas, jer  kad birate, birajte najbolje za sebe!