IDEA i Franca: Niže cijene, veća ušteda!

Mjesto dobre kupovine i uštede ostaje na istoj adresi i u 2024. “Niže cijene” svakoga dana očekuju potrošače širom Crne Gore, u svim IDEA i Franca prodavnicama.

Uvijek raznoliko, svježe voće i povrće, ali i pažljivo birano meso i mesni proizvodi provjerenog kvaliteta, dio su odlične ponude (LINK od akcije) koja uz niže cijene garantuje dobru kupovinu i dobru uštedu.
Kada kažemo provjeren kvalitet po još boljim cijenama, mislimo na Naše brendove koji se mogu pronaći isključivo u IDEA i Franca prodavnicama i sa njima ćete sigurno proći dobro.

Za najlojalnije potrošače, korisnike Super Kartice, očekuju i brojni proizvodi po super cijenama. To znači više benefita, uštede i više artikala po super cijenama.

Potrošači će moći brzo i jednostavno da prepoznaju proizvode koji su sniženi, jer su na prodajnom mjestu označeni i vidno istaknuti – akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Neka ove godine, IDEA i Franca prodavnice budu vaš izbor kada tražite svježinu i kvalitet, najbolju ponudu i pristupačnost.
Aktuelnu ponudu proizvoda po sniženim cijenama možete pogledati ovdje.