NOVA GENERACIJA POVOLJNOSTI

  • ŠTA JE SUPER KARTICA? 

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih vas nagrađuje za kupovinu. U Super Kartica programu ste uvijek na dobitku, jer imate mogućnost da sakupljate i koristite cashback, ali i ostvarujete brojne uštede kod partnera programa.

Možete se učlaniti jednostavno i brzo:

  1. Preuzmite Super Kartica aplikaciju i jednostavno se učlanite sa svog Android ili iOS uređaja.
  2. Popunite i potpišite pristupnicu koju možete naći u svim IDEA i FRANCA prodavnicama i ubacite je u označenu Super Kartica kutiju. Privremenu Super Karticu, koja se nalazi na pristupnici, otcijepite i potpišite. Nakon toga vaša privremena Super Kartica je spremna za upotrebu i možete je koristiti sve dok vam na kućnu adresu ne stigne plastična Super Kartica sa 3 privjeska, koja možete podijeliti članovima porodice, kako biste zajedno sakupljali cashback.

Mehanizam nagrađivanja

Mehanizam nagrađivanja se zasniva na ostvarenoJ mjesečnoj potrošnji u IDEA i FRANCA prodavnicama, zadatim pragovima potrošnje i nagradama (cashback-u) pri dostizanju tih pragova.

Period sakupljanja traje jedan mjesec, u toku kojeg kupovinom u IDEA i FRANCA prodavnicama korisnik dostiže neki od zadatih pragova. Pri prelasku definisanog praga cashback je odmah dostupan za potrošnju. Ostvareni cashback se može koristiti prilikom jedne ili više kupovina u IDEA i FRANCA prodavnicama, a na raspolaganju je do 31.1. naredne godine.

Provjerite stanje cashbacka

Informacije o pragovima, transakcijama i raspoloživom cashbacku možete pratiti putem mobilne aplikacije Super Kartica CG  ili pozivom na besplatni broj kontaktnog centra 080 000 000.

  • SUPER CIJENA UZ SUPER KARTICU

Želeći da nagradi svoje najvjernije potrošače i obezbijedi im dodatne uštede u kupovini, IDEA i FRANCA su spremile veliki broj proizvoda sniženih samo uz Super Karticu, svakog dana!

  • SENIOR KLUB

Super Kartica za penzionere vam omogućava odloženo plaćanje na četiri mjesečne rate bez kamate u IDEA i FRANCA prodavnicama. Tri puta u toku godine imate mogućnost da kupujete na rate: 15. januara, 15. maja i 15. septembra. Primjer: Svim penzionerima koji imaju Super Karticu 15. septembra ćemo učitati Senior bon u iznosu od 160 EUR na njihovoj Super Kartici, koje mogu trošiti do 1. novembra.

Potrošena sredstva će se odbijati od penzije u 4 jednake rate, a prva rata se odbija 20. novembra.

Ukoliko ste potrošili svih 160 EUR, raspodjela rata je sledeća:

  1. novembra 40 EUR
  2. decembra 40 EUR
  3. januara 40 EUR
  4. februara 40 EUR
  • MASTERCARD PLATNA SUPER KARTICA

Cashback možete sakupljati i prilikom plaćanja platnom Mastercard Super Karticom. Koristite platnu Mastercard Super Karticu na svim POS terminalima i ecommerce, u Crnoj Gori i inostranstvu. Za svaka potrošena 3€ dobijate 0,01€, a SMS-om ćete biti obaviješteni o svakoj izvršenoj transakciji.

Najviše cashbacka možete sakupiti ukoliko platnom Mastercard Super Karticom plaćate u IDEI i FRANCI, jer vas tada nagrađuju i IDEA i FRANCA i Hipotekarna banka. Sakupljeni cashback koristite prilikom jedne ili više kupovina u IDEA i FRANCA prodavnicama.

Osim što sakupljate cashback, sa platnom Mastercard Super Karticom možete podizati novac, obavljati kupovinu na rate kod određenih partnera programa, plaćati račune za Vodovod, Crnogorski Telekom i EPCG bez provizije.

Održavanje kartice je besplatno prvih 3 mjeseca.

Zahtjev za izdavanje platne Super Kartice možete podnijeti u najbližoj poslovnici Hipotekarne banke.

Za više informacija pozovite kontaktni centar Hipotekarne banke na 19905.

  1. MOBILNA APLIKACIJA

Super Kartica je lansirala novu verziju mobilne aplikacije koja će vašu kupovinu učiniti još jednostavnijom. Ulogujte se unošenjem broja svoje kartice i lozinke i upustite se u svijet digitalne Super Kartice.

Super aplikacija vam omogućava:

  • Registrovanje u program.
  • Pregled raspoloživih sredstava u svakom trenutku, informaciju koliko Vas dijeli od sljedeće nagrade kao i do kada sredstva možete iskoristiti.
  • Informisanje o povoljnostima, katalozima i novostima kod partnera Super Kartica programa.
  • Korišćenje online kupona sa popustima
  • Povezivanje sa članovima svoje porodice (spajanje i razdvajanje kartica).
  • Upravljanje korisničkim nalogom (dopuna i izmjena ličnih podataka).

 

Saznajte novosti iz Super Kartica programa i pogledajte druga obavještenja Super Kartica | Idea