Garantovani kvalitet svježeg mesa

 

U IDEA i Franca prodavnicama potražite svježe meso vrhunskog kvaliteta!

Za nas, kvalitet je prepoznatljivost, a svježina je obećanje. Naša misija je jednostavna: pružiti vam najfinije meso koje garantuje ne samo ukus, već i sigurnost. Svaki komad mesa prolazi kroz  kontrole kako bismo osigurali vrhunski kvalitet i potpunu svježinu. Zato kada birate naše meso, birate garantovani kvalitet koji će ispuniti vaše najviše standarde.

Ističući važnost promocije provjerenih proizvođača i njihovih proizvoda, stavili smo akcenat na svježinu i garantovani vrhunski kvalitet, još jednom donoseći na naše tržište ono po čemu smo prepoznati. Asortiman je raznovrstan, ponuda uvijek svježa, a svaki proizvod koji se nađe na policama propraćen je dokazima o bezbjednosti i prvoklasnom kvalitetu. Meso u IDEA i Franca mesarama poznato je i po sočnom ukusu, što potvrđuju i ljubitelji pravog gastronomskog užitka.

No, to nije sve! Uz najzdravije, najkvalitetnije i najsigurnije svježe meso u IDEA i Franca mesarama, idu i najpovoljnije cijene! Stoga vas pozivamo da u susret prvomajskim praznicima, koji su mnogima sinonim za uživanje u prirodi i roštiljanje, posjetite najbližu IDEA i Franca prodavnicu i uvjerite se u odličnu ponudu specijalno pripremljenu za vas.

Takođe, osim što ćete sebi priuštiti najbolje i pritom uštedjeti, dobićete i prave savjete!

Vrhunski mesari u IDEA-i i Franci otkriće vam nekoliko trikova koji će vam olakšati da odaberete najkvalitetnije svježe meso, napravite idealne ćevape i naučite kako se priprema savršen praznični ručak.

Upoznaćemo vas i sa malim tajnama velikih majstora zahvaljujući kojima ćete brzo i lako pripremiti veoma ukusan i sočan roštilj.

Zato požurite da odaberete najkvalitetnije proizvode, kako bi na vrijeme isplanirali prvomajsku trpezu i pripremili se za predstojeće praznične dane.

Top artikle svježeg mesa, koji predstavljaju uvod u bogatu ponudu koju smo sa pažnjom pripremili, potražite u Idea i Franca prodavnicama.

Otkrijte razliku koju garantuje naša posvećenost!