U toku je prvomajsko darivanje za sve zaposlene

Naša kompanija u 2024. godini uložiće 4,2 miliona eura u poboljšanje uslova rada za zaposlene.

Naša kompanija je dio Fortenova grupe, najveći poslodavac i najšire rasprostranjen trgovački lanac u Crnoj Gori, koja svoje poslovanje razvija kroz brendove prodavnica IDEA i Franca. Posebnu pažnju posvećujemo kontinuiranom unapređenju uslova rada i radnog okruženja za svoje zaposlene, pa ćemo tako samo ove godine uložiti 4,2 miliona eura u poboljšanje uslova rada.

Tokom 2024. godine, sve zaposlene naše kompanije očekuju brojni novi benefiti: praznično darivanje za prvomajske i novogodišnje praznike, kao i regres za godišnji odmor. Shodno tome, u toku je veliko prvomajsko darivanje u iznosu od 120 eura za svih 2.600 zaposlenih.

“Naši zaposleni su najveća snaga naše kompanije, a naša je misija da što adekvatnije odgovorimo na njihove potrebe, te da im obezbijedimo što bolje uslove rada. U tom smislu, uvećanje zarada i kreiranje novih benefita izuzetno je značajno, ne samo za naše zaposlene, već i za kompaniju koja postaje prepoznata kao konkurentan i poželjan poslodavac“, kazao je Ivan Karadžić, izvršni direktor naše kompanije.

Osim nedavnog uvećanja zarada i pomenutih novih benefita, tu su i brojne druge pogodnosti poput bonusa za rođendan svakog zaposlenog, kao i posebne pogodnosti prilikom plaćanja Super Karticom. Znajući koliko je lijepo, ali i izazovno biti roditelj, naša kompanija obezbijedila je poklone za svako novorođenče, za prvi rođendan djeteta, kao i za polazak u školu i Novu godinu. Osim toga, tu je i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz razne seminare, radionice i edukacije.

Pero Đukanović, predsjedik Sindikalne organizacije u našoj kompaniji, istakao je značaj pomenutih ulaganja i iskazao uvjerenje da će kompanija nastaviti ovim putem. “Riječ je o izuzetno važnom iskoraku u pravcu poboljšanja uslova rada zaposlenih. Cijeneći našu dugogodišnju veoma uspješnu saradnju, sigurni smo da je ovo samo početak i da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da unapređujemo položaj radnika u trgovini”, poručio je Đukanović ispred naše Sindikalne organizacije.